Levende bibliotheek. Verhalen van angst en moed
i.s.m. Vormingplus Limburg
zaterdag 25 augustus 2018 Hasselt
Villa Verbeelding - 17u, 18u en 19u

 

Verhalen rechtstreeks horen van mensen die ze hebben beleefd, intiem en zonder barrières, dat is het concept van een ‘living library’, een levende bibliotheek. Een tiental personen uit de buurt van Villa Verbeelding, met totaal uiteenlopende achtergronden, vertellen hun eigen verhalen van angst en moed.

Bij je bezoek aan deze bijzondere bibliotheek stelt een bibliothecaris je de levende boeken uit de catalogus voor en jij kiest er eentje uit. Je luistert naar het verhaal en kan er even bij blijven stilstaan. En misschien heb je nog tijd voor een volgend levend boek.

Deze avond bestaat uit drie blokken. Het eerste blok van 17-18u is volzet. Je kan nog tickets kopen voor 18-19u of voor 19-20u. Tickets: 5 euro.

 

Deze Levende bibliotheek ontstond eerder dit jaar in het kader van Tournée Locale in Hasselt.

 

Vooraf: 14u-17u - gratis toegang in Villa Verbeelding

Met je ticket voor de Levende bibliotheek kan je namiddag gratis de tentoonstelling De mooisten van het land. Een portrettengalerij in Villa Verbeelding bezoeken. Voor dit ‘voorafje’ hoef je niet te reserveren!

Foto voorstelling Levende bibliotheek

Foto © Luc Corthouts

 

De toegang tot Villa Verbeelding is helaas beperkt voor mensen in een rolstoel of met een mobiliteitsbeperking - er is geen lift.

 

Deel dit via