Workshops voor kinderen en jongeren, een poëtische stadswandeling, een cabaretvoorstelling en een lezing door Saskia De Coster met muziek van Chantal Acda: de eerste dag van het festivalweekend heeft wat te bieden voor alle leeftijden.

Wijze weetjes, een creatieve ontdekkingstocht, een boeiende lezing met Arita Baaijens en een literaire avond met M.M.Driessen en Marente de Moor, overgoten met jazz van Ad Colen. Zin in Zomer presenteert in Genk een zeer gevarieerd programma voor jong en oud.

cultuurcentrum Hasselt is op 28 augustus the place to be voor liefhebbers van illustratie. Voor de jongsten (en hun ouders) is er een live voorstelling met Carll Cneut en Edward van de Vendel en ze gaan zelf creatief aan de slag in workshops. Volwassenen kunnen vier lezingen volgen rond graphic novel met toppers Sabien Clement, Peter Van den Ende, Brecht Evens en Rébecca Dautremer. Als apotheose wordt er live geschilderd op de swingende muziek van het Orchestre International du Vetex.

In de namiddag een gezellige boekenmarkt met gratis workshops voor jong en oud(er). 's Avonds een dubbele voorstelling rond literatuur in muziek. En een literair geïnspireerde dj-set aan het eind. Als afsluiter van Zin in Zomer 2021 kan dat tellen.

Deel dit via