Zin in Zomer 2021
in voorbereiding


Zin in Zomer nam vorig jaar een vreemde wending. Geplande optredens moesten worden afgelast en de organisatie stelde noodgedwongen een alternatief coronaproof programma samen.

Maar elk nadeel heeft zijn voordeel: zo zal Zin in Zomer ook in 2021 een hele zomer lang duren. Twee maanden vol tentoonstellingen en activiteiten rond literatuur en illustratie monden uit in een vierdaags festivalweekend. Vierdaags, want behalve in Genk, Hasselt en Sint-Truiden (partners sinds jaren) is er dit jaar ook Zin in Zomer in Bilzen. Noteer alvast de datums: donderdag 26 augustus in Sint-Truiden, vrijdag 27 augustus in Genk, zaterdag 28 augustus in Hasselt en zondag 29 augustus in Bilzen.

In dat festivalweekend hopen we opnieuw een mooie mix te kunnen bieden van zaaloptredens, workshops, literaire wandelingen en andere activiteiten voor alle leeftijden.

Zin in Zomer werkt er hard aan. We zien jullie graag in een ‘normale’ zomer en we houden jullie op de hoogte. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan krijg je ons nieuws in je mail en blijf je helemaal bij!

 

Deel dit via